SVBFifa

Donderdag 13 oktober: vier topwedstrijden op het SZVB programma

12360103_451735475027109_664037214495971730_n

Barka – Djogo (3e klasse)
De nummers 4 en 5 op de ranglijst starten deze doorslaggevende speeldag, waarbij beide teams samen met MV&V, Pentagon 3 en Zwaluw ’96 2 strijden om de twee overgebleven playoff plekken. Een rechtstreekse confrontatie waarbij de uitslag voor alle verenigingen belangrijk zal zijn!!

Allstars – Kismet (2e klasse)
In de 2e klasse zijn de playoff ploegen reeds bekend. Allstars, Forca ’16, Kismet en FCB zullen tegen elkaar strijden in de playoffs. Deze game is vooral belangerijk voor Kismet om zo nog de 2e plaats te kunnen bemachtigen, dus zal Kismet alles er aan doen om deze game te winnen. Dit terwijl Allstars zijn goede prestaties en vorm zal willen behouden richting de playoffs.

Silent – FC Pro (1e klasse)
De nummers 3 en 5 komen tegen elkaar uit waarbij beide ploegen nog niet zeker zijn van de playoffs. Silent heeft alle vijf wedstryden in de 2e ronde weten te winnen en is totaal al negen wedstrijden op rij ongeslagen. In de 1e confrontatie won FC Pro met 7-5 van Silent. FC Pro kan zich geen misstappen meer permiteren en zal moeten winnen om samen met Interbom, de Vuist en Silent uit te maken wie van deze vier ploegen de drie overgebleven playoff plekken zal gaan invullen. Kabel Boyz 2 is reeds geplaatst voor de playoffs. Vermeldenswaard is dat zowel Silent als FC Pro uit Commewijne komen. Het wordt dus een streekderby met grote belangen!!

Styx Kuldipsingh – ZV Mengao
De finalisten van het afgelopen jaar komen voor de 3e keer dit jaar tegen elkaar uit in deze titanen strijd!! Deze ploegen zijn de nummers 1 en 2 van de huidige reguliere competitie.
Styx Kuldipsingh zal zijn overwinningreeks ook tegen ZV Mengao willen doortrekken, terwijl ZV Mengao zich geen puntverlies kan permiteren omdat de 2e plaats op de ranglijst in gevaar komt. Kabel Boyz 1 staat slechts 3 punten achter op ZV Mengao. Een kraker van het hoogste niveau!